Nieuws

Yealink introduceert nieuw luxe receptietoestel met touch screen

Posted by | Telecom | No Comments

Nadat mobiele telefoons en laptops de laatste jaren steeds meer overgaan naar schermen met touchscreen bediening, is het nu de beurt aan de receptietoestellen. Het nieuwste model receptietoestel van Yealink draait, net als veel mobiele telefoons, op Android en heeft een touchscreen van 1024 x 600 pixels. Het toestel ziet er enorm strak en modern uit en maakt het werk ook nog eens een stuk sneller en intuïtiever. Om deze introductie van dit nieuwe toestel te vieren bieden wij u tot 1 maart 2019 een introductiekorting van 10% aan, waardoor het toestel tijdelijk slechts € 324,00 (ex. BTW) kost. Grijp deze kans: stuur een email naar info@lansing.nl of bel naar 0318-547 666.

Einde ISDN in deze zomer

Posted by | Telecom | No Comments

Het komt nu echt dichtbij; telefonie verbindingen over ISDN worden in september 2019 uitgefaseerd. Dit betekent, wanneer u nog een oude telefooncentrale met ISDN heeft, u in het komende jaar over moet stappen naar VoIP telefonie. Lansing ICT & Telecom kan u adviseren welke VoIP oplossing het beste bij uw situatie past, zodat u nooit te veel betaalt en toch van alle door u gewenste telefonie functies gebruik kunt maken. Bel Robert of Erik op 0318-547 666 voor een vrijblijvend advies!

Actie: T-Mobile Zakelijk @Work Unlimited + 20 GB Data >> € 125,00 Cashback

Posted by | Telecom | No Comments

Zou u ook onbeperkt willen bellen, sms’en en internetten voor slechts €29,00 (excl.btw) per maand met daarbij een eenmalige cashback van maar liefst €125,00?

Dat kan! Wij van Lansing ICT & Telecom bieden in samenwerking met T-Mobile Zakelijk bovenstaande actie aan. Deze actie is maar een aantal weken geldig, wees er dus snel bij.

Voor meer informatie kunt u mailen naar mobiel@lansing.nl, of vrijblijvend telefonisch contact opnemen.

Cloud tip: SharePoint van office 365 als netwerkschijf

Posted by | ICT | No Comments

SharePoint is voor veel bedrijven een onbekend onderdeel van office 365. Vaak wordt gedacht dat dit alleen iets is voor grote organisaties terwijl dit ook voor het MKB een enorm makkelijke tool is.
Lansing ICT & Telecom kan u helpen om SharePoint als gewone netwerkschijf toe te voegen aan uw bestaande Windows verkenner. Hierdoor krijgt u ineens tot wel 1 Terabyte opslagruimte extra op uw PC. Daarnaast wordt deze ruimte ook nog eens 2 weken lang geback-upt waardoor u ook zeker bent dat u uw bestanden nooit meer kwijt raakt bij een virus, storing of wanneer uw PC kapot gaat. Bel vrijblijvend naar 0318-547 666 en vraag bij Robert of Jonathan hoe
Lansing ICT & Telecom dit voor u kan realiseren.

Upgrade snelheid internetverbindingen in Veenendaal

Posted by | ICT | No Comments

In Veenendaal en omgeving wordt sinds eind oktober hard gewerkt aan het sneller maken van het kopernetwerk. Dit betekent dat op veel plekken tegenwoordig ook 100/30 VDSL internet nodig is. Dit is een enorme vooruitgang van de 20/1 internetverbinding die tot voor kort op veel plekken het maximaal haalbare was.

De snellere internetverbinding zorgt ervoor dat bedrijven nu in veel gevallen zowel de telefonie als de normale data verbinding over 1 lijn kunnen laten lopen. Hierdoor is het vaak mogelijk om een jaarlijkse besparing van tot wel €500,- te realiseren terwijl u ook nog beter af bent. Stuur een e-mail met uw postcode en huisnummer naar internet@lansing.nl en wij zoeken gratis voor u uit wat de maximale verbindingssnelheid is.

 

draytek

Grote update Unify Openscape Business Centrales

Posted by | Telecom, Telefooncentrale | No Comments

Unify is al sinds haar Siemenstijd het toonaangevende merk op het gebied van telefonie in de wereld. Ruim 70% van alle ‘fortune 500 bedrijven’ maakt gebruik van systemen van Unify. Ook in het MKB in Nederland is het een van de marktleiders met haar Openscape Business X1, X3 en X5 systemen. Voor deze systemen is in september de 5e grote update uitgekomen.

Heeft u een servicecontract? Dan installeert Lansing ICT & Telecom deze gratis voor u! Voor organisaties zonder servicecontract kost het installeren van deze update €90.

Neem contact op met helpdesk@lansing.nl om deze update in te plannen.

Unify Openscape Business Centrales

 

Snel glasvezel internet zonder graafkosten!

Posted by | ICT, Telecom | No Comments

In samenwerking met Tele2 organiseren wij de komende 2 maanden de ‘Snel glasvezel internet zonder graafkosten’ promotie. Door de toename van het werken in de Cloud en het bellen over VoIP wordt snel en betrouwbaar internet steeds belangrijker. Op veel industrieterreinen zijn de beschikbare verbindingen echter nog erg traag. De enige optie die overblijft is zelf een glasvezelverbinding aan te laten leggen tegen graafkosten van vaak meer dan €1500.

Om snel internet toegankelijker te maken, geven wij deze eenmalige kosten tot 10 december 2018 gratis weg! Hiermee wordt de drempel voor dit type verbinding enorm verlaagd en bent u als bedrijf ook de komende 10 jaar bedrijfszeker.

Mail naar internet@lansing.nl om vrijblijvend op te vragen wat uw besparing op de eenmalige graafkosten is!

Tip: het bureautoestel rechtstreeks laten bellen vanaf de computer.

Posted by | Telecom | No Comments

Met veel moderne telefonie oplossingen is het mogelijk om telefoonnummers rechtstreeks vanuit de contacten lijst in outlook, of rechtstreeks vanuit de internet browser te laten bellen. Met slechts enkele muisklikken, kunt u ervoor zorgen dat het bureautoestel uitbelt. Hierdoor kunt u op de lange termijn enorm veel tijd besparen. Daarnaast is het ook mogelijk om dit te combineren met een headset, waardoor u 2 handen vrijhoudt en nog productiever bent!

Neem contact op met sales@lansing.nl voor meer informatie en advies.

Doe meer met uw telefooncentrale door vast-mobiel integratie

Posted by | Telecom, Telefooncentrale | No Comments

Voor allerlei functies zoals accountmanager en servicemonteur is het makkelijker om een smartphone te hebben, dan een toestel op het bureau waar vaak niemand meer achter zit. Het grote nadeel hiervan is dat steeds meer klanten rechtstreeks naar mobiele nummer bellen, waardoor de bereikbaarheid van ondernemingen omlaag gaat. Niemand neemt immers die smartphone op wanneer de eigenaar druk bezig, of zelfs op vakantie is.

Vast-mobiel integratie lost dit op!

Hiermee bellen alle medewerkers met een vast nummer uit, waardoor klanten altijd het juiste nummer terug bellen. Veel van onze vast-mobiel oplossingen zijn provider onafhankelijk waardoor u aan functionaliteit wint terwijl u niets aan flexibiliteit inlevert. Neem voor meer informatie contact op met sales@lansing.nl

Neem contact op

Back-up abonnementen voor Siemens/Unify telefooncentrales voor klanten zonder service contract..

Posted by | Telecom, Telefooncentrale | No Comments

Vanaf medio juni bied Lansing ICT & Telecom ook back-up abonnementen aan voor alle modellen Siemens en Unify telefooncentrales. Deze service houdt in dat er elke nacht een back-up van de instellingen, gebruikers, belplannen etc. van telefooncentrale wordt gemaakt. Hierdoor kan de centrale na een storing of calamiteit of zelfs een hack sneller weer ‘in de lucht’ worden gebracht en hoeft deze niet vanaf de grond af aan opgebouwd te worden. Afhankelijk van het model en het aantal gebruikers is deze service al beschikbaar vanaf 7,95 euro per maand. Neem voor meer informatie contact op met sales@lansing.nl

Neem contact op