INTERNET- & TELEFONIEBEHEER

Internet & telefonie zijn geen luxe meer, maar een dagelijkse behoefte. In de afgelopen jaren is de maatschappij steeds meer gewend geraakt aan snellere en stabielere verbindingen met een netwerk van klanten, leveranciers en collega’s. Uw bedrijfsvoering is er afhankelijk van geworden en daarom is het ontzettend belangrijk dat ook hier beheer op wordt uitgevoerd.

Lansing biedt snelle, toekomstgerichte en betrouwbare glasvezelverbindingen en VDSL-verbindingen aan. Hiermee is het mogelijk om meer dan te internetten; ook bellen, pinnen en alarmlijnen kunnen worden beheerd. Deze combinatie geeft uw organisatie meer zekerheid en bent u klaar voor de toekomst! Ons productportfolio is uitgebreid en onafhankelijk of uw organisatie telefonie vragen heeft met betrekking tot IP-telefonie, Cloud telefonie en of mobiele telefonie weet dat wij u overal bij kunnen ondersteunen. Het selecteren van de juiste techniek is van belang en dit moeten we samendoen door de gewenste controle en flexibiliteit te kiezen om de beste telefonieoplossing te kunnen bieden.

Een kwalitatief goede internet & telefonie verbinding is tegenwoordig geen luxe meer maar een dagelijkse behoefte!

INTERNET & TELEFONIE MOGELIJKHEDEN

U bent op het goede adres terecht gekomen. Namelijk de website van Lansing ICT & Telecom, een betrouwbare ICT en telefonie specialist. Al meer dan 25 jaar doen wij onze uiterste best om klanten zo tevreden mogelijk te maken en een goede band met hen op te bouwen. Wij geloven dat dit mogelijk is. Ons succes is daar het bewijs van.

VDSL OF GLASVEZEL INTERNET

CLOUD TELEFONIE

MOBIELE TELEFONIE

VDSL is een internetverbinding met een snellere en betere snelheid. Lansing levert deze verbinding zodat u van de beste internetverbinding gebruik kan maken. Zo is het voor u makkelijker en beter werken en zorgt het voor een hogere producitviteit. 

Glasvezel is een internetverbinding die langzamerhand de standaard wordt. Er wordt hier gebruik gemaakt van een andere techniek dan bij VDSL internet. Lansing is de uitvoerende partij op het gebied van glasvezel en dit zorgt ervoor dat u altijd de beste en snelste verbinding heeft. Lansing wil het beste voor u en uw bedrijf!

Cloud telefonie is met name bij kleinere en middelgrote organisaties erg populair. Natuurlijk bieden ook wij, als ervaren specialist, deze oplossing ook. Wij geloven dat we ook met deze techniek een juiste telefonieoplossing kunnen bieden. De traditionele fysieke centrale wordt vervangen voor een virtuele centrale in de Cloud van het Nederlandse Clearvox. Deze wordt via uw internetverbinding benaderd en is

  • Flexibel
  • Volledig locatie onafhankelijk.

Met deze oplossing hoeft u niet meer te investeren in een fysieke telefooncentrale, maar kunt u de voordelen van een dergelijke centrale wel benutten. 

 

Wij geloven dat het mogelijk is om de beste abonnementen voor de laagste prijzen aan te bieden. Dit doen wij door anders te denken dan andere dienstverleners.

Wij geven vrijblijvend inzicht over de mogelijkheden en geven gratis advies over uw huidige en mogelijke andere mobiele abonnementen. Ook kunnen wij kwalitatief hoge en kosteneffectieve oplossingen bieden van alle grote providers in Nederland. Kies bijvoorbeeld uit KPN zakelijk, T-Mobile zakelijk of Vodafone zakelijk.

Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op!

Lansing ICT & Telecom

De Smalle Zijde 3-22
3903 LL Veenendaal

0318 – 547 666

info@lansing.nl

i

BTW NL 821 519 876 B01

KvK 092 093 52

Hulp & Advies