WERKPLEKBEHEER

In de afgelopen periode en de hedendaagse tijdgeest is het (toenemende) belang voor uw organisatie om toegang tot de ICT en informatiesystemen voor uw medewerkers efficiënt en adequaat ingeregeld te hebben gestegen. Het faciliteren van een gedegen werkplek maakt het mogelijk voor uw medewerkers om onafhankelijk van locatie toegang te verkrijgen tot bedrijfsvertrouwelijke informatiesystemen. Zodoende kan men ongeacht de ‘werkplek’ hun werkzaamheden naar behoren uitvoeren.

Het faciliteren van de werkplekken ligt bij de organisatie. Vanuit Lansing nemen wij het operationele aspect van het faciliteren van deze werkzaamheden uit handen. Denk hierbij aan het inrichten, beheren en onderhouden van deze werkplekken voor uw medewerkers. Dit zijn drie aspecten van werkplekbeheer welke veel invloed hebben op de kwaliteit, kwantiteit en het werkplezier van uw medewerkers. En daarmee samenhangend (in)direct op de bedrijfsresultaten van uw organisatie. Een goed functionerende werkplek is van essentieel belang voor uw medewerkers om hun werkzaamheden naar behoren uit te voeren.

 

Vanuit werkplekbeheer ligt bij ons de focus niet alleen op het zo optimaal mogelijk afstemmen, combineren en balanceren van de vereisten vanuit de organisatie met betrekking tot het inrichten, beheren en onderhouden van deze werkplekken. Waar mogelijk houden wij ook zoveel mogelijk rekening met de wensen/behoeften van de gebruikers / medewerkers, waarbij wij werken binnen de kaders en randvoorwaarden van uw organisatie. Op deze manier dragen wij zorg dat uw medewerkers vanuit uw organisatie op een zo optimaal mogelijk manier gefaciliteerd worden, waardoor uw bedrijfsvoering in continuïteit kan doorgaan, ongeacht waar uw medewerkers zich qua locatie bevinden.

WERKPLEKKEN

Lansing levert werkplekken met Microsoft 365 Cloudapplicaties om u het beste te laten werken, thuis of op kantoor!

BESTANDSBEHEER

Lansing zorgt ervoor dat uw werknemers op kantoor, thuis of op een ander adres altijd bij hun bestanden kunnen.

CONTINUÏTEIT

Het zal altijd zo zijn dat er back-ups zijn van al uw bestanden en dat iedereen bereikbaar is. Zo blijft uw bedrijf altijd in beweging.

Wij kunnen u helpen met het faciliteren van de werkplekken. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Lansing ICT & Telecom

De Smalle Zijde 3-22
3903 LL Veenendaal

0318 – 547 666

info@lansing.nl

i

BTW NL 821 519 876 B01

KvK 092 093 52

Hulp & Advies