LANSING ICT & TELECOM

Lansing heeft zich altijd gericht op maatwerk aangepast op de wensen van de klant. Het maatwerk is gebaseerd op de volgende vragen; wat heeft de klant nodig, wat wil de klant hebben, op welke manier wil de klant dit hebben, waar moet rekening mee gehouden worden en welk resultaat is gewenst? Deze combinatie van vragen zorgt ervoor dat Lansing altijd creëert, wat invulling geeft op de behoeften van de klant. Gedurende het proces geeft Lansing professionele ondersteuning en kijkt met de klant naar wat er moet gebeuren om gestelde doelen te halen.

Door het ontzorgen van het onderhoud op ICT & telefonie gerelateerde werkzaamheden helpt Lansing de klanten zichzelf te richten op zijn of haar eigen specialiteiten. De combinatie van het maatwerk en het aanpassingsvermogen richting de klant is wat de service en ondersteuning van Lansing ICT & Telecom uniek maakt omdat de klant zelf kan aangeven welke ervaring ze bij ondersteuning zouden willen hebben.

Lansing gelooft dat bedrijven behoefte hebben aan maatwerkoplossingen en 100% bereikbaarheid. Maximale klanttevredenheid is iets waarvoor Lansing ICT & Telecom voor staat en naar streeft. Al meer dan 25 jaar is Lansing een specialist in het leveren van beproefde maatwerkoplossingen op het gebied van ICT & Telecom. Wij bereiden bedrijven voor op de toekomst en bieden innovatieve oplossingen die optimaal aansluiten op de primaire processen van onze klanten.

Wij hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten en luisteren goed naar de wensen voordat wij een passende oplossing bieden.

HOE ZIJN WE OPGEGROEID?

In 1992 werd Lansing ICT & Telecom opgericht door Teunis Lansing. Sindsdien maken wij bedrijven in uiteenlopende branches 100% bereikbaar. Vanaf het prille begin werken onze klanten in alle sectoren: accountantskantoren, transportbedrijven, zorginstellingen en ook overheidsorganen. Hierdoor hebben we veel kennis en expertise op het gebied van telefonie- en ICT oplossingen verschillende omgevingen. Deze kennis passen we toe in het MKB, maar ook bij (middel)grote organisaties.

Onze telefonie en ICT specialisten hebben allemaal de benodigde certificaten en zijn op de hoogte van beproefde technieken maar ook de nieuwste trends. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en oplossingsgericht staan bij ons centraal. Onze medewerkers streven ernaar om dit te bereiken.

Met onze kennis bereiden we bedrijven voor op de toekomst. Zo hebben onze klanten altijd de technisch beste oplossing, passend bij hun eigen tempo en eigen werkzaamheden.

Lansing ICT & Telecom

De Smalle Zijde 3-22
3903 LL Veenendaal

0318 – 547 666

info@lansing.nl

i

BTW NL 821 519 876 B01

KvK 092 093 52

Hulp & Advies