NETWERKBEHEER

Netwerkbeheer is essentieel voor iedere organisatie waarbij de ICT dient als faciliterende ondersteuning voor het primaire bedrijfsproces. De opkomst van nieuwe concepten zoals “de nieuwe manier van werken”, “bring your own device” en “internet of things” zorgen ervoor dat het bedrijfsnetwerk constant met nieuwe eisen te maken heeft. Door deze ontwikkelingen moet het netwerk constant aanpassen om te blijven voldoen aan de wensen van de toekomst.

De kwaliteit van uw netwerk bepaalt grotendeels hoe software en data-uitwisseling van werkzaamheden tussen u en uw medewerkers, leveranciers en klanten verloopt.
Goed netwerkbeheer zorgt ervoor dat uw ICT-netwerk snel en probleemloos werkt waardoor uw medewerkers zichzelf optimaal kunnen richten op de primaire processen van uw organisatie zonder hinder en frustraties. Dit is de basis van een goed functionerende organisatie en voorkomt frustraties wat tegelijktijdig het werkplezier verhoogd. Als uw ICT-partner op het gebied van netwerkbeheer verzekeren wij u ervan dat uw netwerk aan de vereisten van de toekomst voldoet zodat u klaar bent voor de toekomst.

WERKPLEKKEN

Lansing levert werkplekken met Microsoft 365 Cloudapplicaties om u het beste te laten werken, thuis of op kantoor!

BESTANDSBEHEER

Lansing zorgt ervoor dat uw werknemers op kantoor, thuis of op een ander adres altijd bij hun bestanden kunnen.

CONTINUÏTEIT

Het zal altijd zo zijn dat er back-ups zijn van al uw bestanden en dat iedereen bereikbaar is. Zo blijft uw bedrijf altijd in beweging.

Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op!

Lansing ICT & Telecom

De Smalle Zijde 3-22
3903 LL Veenendaal

0318 – 547 666

info@lansing.nl

i

BTW NL 821 519 876 B01

KvK 092 093 52

Hulp & Advies